Algemene voorwaarden, 

Privacyverklaring &

Disclaimer

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Novendum zijn via onderstaande link te downloaden.

Privacyverklaring

Bekijk de privacyverklaring van Novendum via onderstaande knop

Disclaimer

De inhoud van de diensten van Novendum zijn niet bedoeld ter vervanging van medisch advies. Het gebruik van de diensten en eventuele beslissingen die genomen worden naar aanleiding daarvan, is voor eigen verantwoordelijkheid van de klant. Novendum is niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het gebruik van haar diensten

Het is niet toegestaan om de website of enig gedeelte daarvan (o.a. de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen) te verveelvoudigen dan wel ter beschikking te stellen zonder toestemming van Novendum.

De door Novendum verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Novendum streeft ernaar om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds actueel is.

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden gewijzigd. De bezoeker van de website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik deze website.

Novendum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website (daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie) en informatie op of via een website waarnaar op de website verwezen wordt.