Novendum

Haalt het beste in jou naar boven

Visie Novendum

Zelfkennis is de fundering voor succes, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Wanneer je jezelf goed kent, ben je in staat keuzes te maken die jou geluk brengen. Een gebrek aan zelfkennis kan echter leiden tot problemen, zoals het aannemen van een stressvolle baan die niet bij je past of het onderhouden van relaties die niet aan je verwachtingen voldoen. Het ontbreken van duidelijkheid over je waarden, krachten en prioriteiten kan resulteren in een gebrek aan zelfvertrouwen, uitstelgedrag en het missen van waardevolle kansen.


Zelfkennis betekent het doorgronden van je eigen identiteit. Wie ben ik werkelijk? Wat zijn mijn waarden en overtuigingen? Waar liggen mijn sterke en zwakke punten? Welke kwaliteiten, competenties en gedragingen typeren mij? 

Door antwoorden te vinden op deze vragen, ontstaat er een beter begrip van onszelf, waardoor we in staat zijn ons leven met succes te sturen.


Bij Novendum staan jouw behoeften en ontwikkeling centraal. Met aandacht luisteren we naar je en houden we je, indien nodig, een spiegel voor. Samen streven we naar zelfinzicht, resulterend in heldere en praktische vervolgstappen en adviezen.

Zo helpen we jou leiding te nemen over je leven en het beste in jezelf naar boven te halen.


null

3 Snelle fact's over Novendum

Dit is Alice van Engelen, de oprichter

Novendum is opgericht door Alice van Engelen. In 2013 startte zij als coach/therapeut met het begeleiden van cliënten met burn-out, depressie en spanningsklachten. Vanuit haar passie voor psychologie en het welzijn van de mens, verschoof zij haar focus van probleemhantering naar preventie; "Hoe kan een mens beter in staat zijn zijn/haar leven succesvol te leiden?". Alice zet haar expertise en ervaring binnen Novendum in middels ontwikkelonderzoeken.

De naam Novendum

De naam Novendum is afgeleid van het Latijnse woord 'Novum', wat ‘iets nieuws’ betekent. Dit is precies waar Novendum voor staat: jouw leven en loopbaan verrijken met nieuwe inzichten, vaardigheden en mogelijkheden. Lees op deze pagina meer over de visie van Novendum.

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om tips en inspiratie te ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang (max) 1x per maand een nieuwsbrief met waardevolle info.

null

Waarom kiezen voor Novendum?

  • Hoge betrouwbaarheid en validiteit.
  • Tijd en aandacht: bij Novendum ben je geen nummertje. Jouw behoeften en ontwikkeling staan centraal. 
  • Onderzoek en gesprekken vanuit huis (online) of op locatie
  • Transparant en toepasbaar: Je ontvangt een heldere en uitgebreide mondelinge terugkoppeling met praktisch toepasbare adviezen, inclusief uitgeschreven rapport. 
  • Word gemotiveerd tot ontwikkeling en groei en behaal meer succes in het leven.

null

“Alice is een rustige, vriendelijke en spontane dame met enorm veel kennis en ruim 10 jaar werkervaring binnen haar vakgebied. Als coach en consultant heeft ze het talent om jou op jouw gemak te stellen en echt gezien en gehoord te voelen. Alice leest tussen de regels door en kijkt verder dan de meeste andere consultants. Haar aanpak is liefdevol, direct, warm en daadkrachtig. Bij Alice krijg je inzichten in het geen je tegenaan loopt en praktische tools om echt verandering teweeg te kunnen brengen.”


Review van een klant

null

Het team van Novendum

Novendum is aan het uitbreiden. Er komen binnenkort nieuwe vacatures online. 
Ben je geinteresseerd? Houd de website en LinkedIn goed in de gaten. Of stuur een open sollicitatie!